Φωτοθεραπεία λεύκης στο σπίτι

Ειδική συσκευή για φωτοθεραπεία λεύκης στο σπίτι


Το αν θα ακολουθήσετε την εφαρμογή της φωτοθεραπείας στο ιατρείο ή στο σπίτι είναι μια απόφαση ανάμεσα σε εσάς και τον δερματολόγο μας. Η ειδική συσκευή φωτοθεραπείας για χρήση στο σπίτι είναι ειδικά σχεδιασμένη για ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση της λεύκης με την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του γιατρού για την σωστή χρήση της.

Η συσκευή για φωτοθεραπεία λεύκης στο σπίτι είναι ιδιαίτερα απαραίτητη σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τακτικές επισκέψεις στο ιατρείο είτε γιατί ζουν σε περιοχές με δύσκολη ή χρονοβόρα πρόσβαση στον εξειδικευμένο δερματολόγο μας είτε γιατί η εργασία τους δεν τους επιτρέπει να είναι ευέλικτοι στα ραντεβού τους με τον γιατρό.

Επιπλέον, εκτός από την κατάλληλη εκπαίδευση και την καθοδήγηση, που θα σας παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό των ιατρείων μας, είναι αναγκαία η μηνιαία παρακολούθηση της θεραπείας από τον δερματολόγο μας.


Ασφάλεια της φωτοθεραπείας στο σπίτι

Πριν ξεκινήσετε την φωτοθεραπεία λεύκης στο σπίτι, πρέπει να αναφέρετε αναλυτικά στον δερματολόγο όλα τα φάρμακα, συνταγογραφούμενα ή μη, που μπορεί να λαμβάνετε, συμπεριλαμβανομένων κοινών αντιβιοτικών και αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, ώστε να αποτραπεί τυχόν φωτοευαισθητοποιητική δράση.

Η θεραπεία στο σπίτι μπορεί να είναι ασφαλής, αν η δοσολογία εκπομπής φωτός ελέγχεται προσεκτικά. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της συσκευής φωτοθεραπείας για το σπίτι περιλαμβάνουν:

  • διακόπτη ON / OFF για να αποτρέψετε μη επιθυμητή χρήση,
  • ενσωματωμένο χρονόμετρο, που εξασφαλίζει την σωστή εφαρμογή, όπως ορίζεται κάθε φορά από τον γιατρό κατά τις επισκέψεις παρακολούθησης στο ιατρείο,
  • σύστημα ασφαλείας που απενεργοποιεί τη συσκευή σε περίπτωση κακής λειτουργίας.
Τα τεχνικά αυτά χαρακτηριστικά της συσκευής την καθιστούν κατάλληλη επιλογή για πολλούς ασθενείς ώστε να κάνουν την φωτοθεραπεία λεύκης στο σπίτι. Είναι φυσικά αυτονόητο, ότι η ανταπόκριση του δέρματος στη θεραπεία και οι ανεπιθύμητες ενέργειες θα πρέπει να παρακολουθούνται τακτικά από τον δερματολόγο μας.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από λεύκη εξοικονομούν χρόνο, χρήμα και κόπο εφαρμόζοντας αποτελεσματικά την φωτοθεραπεία στην άνεση του σπιτιού τους.

Πλεονεκτήματα από την φωτοθεραπεία λεύκης στο σπίτι

1
Ασφαλής επιλογή: η οικιακή συσκευή φωτοθεραπείας δεν προκαλεί παρενέργειες. Η δοσολογία φωτός είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τον ασθενή.

2
Αποτελεσματική: υψηλότεροι ρυθμοί ύφεσης της λεύκης σε σχέση με άλλες θεραπείες.

3
Ακριβής στόχευση: ελαχιστοποιεί την έκθεση στο φως των υγιών περιοχών του δέρματος και διευκολύνει την ελεγχόμενη και ταχεία θεραπεία.

4
Τεχνολογικά προηγμένη: ενσωματώνει λογισμικό για τον έλεγχο δοσολογίας φωτός.

5
Οικονομικά αποδοτική: απαιτεί μόνο περιοδικές επισκέψεις παρακολούθησης στο ιατρείο. Ιδανική για ασθενείς που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή έχουν περιορισμένο χρόνο για συχνές επισκέψεις στο ιατρείο.

6
Εύκολη στη χρήση: ο ασθενής μπορεί να την λειτουργήσει χωρίς δυσκολία στην εφαρμογή της.

7
Ευέλικτη: ιδανική για ασθενείς κάθε τύπου σώματος και ποιότητας δέρματος.

8
Αξιόπιστη: αναπληρώνει τις χαμένες επισκέψεις στο ιατρείο για να μην επηρεάζεται το αποτέλεσμα της θεραπείας.

ΑΘΗΝΑ

Τ 210 72 42 600
Δ Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΜΑΡΟΥΣΙ

Τ 210 61 00 900
Δ Λεωφ. Κηφισίας 71

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
09.00 - 21.00
Σάββατο:
10.00 - 16.00

ΓΛΥΦΑΔΑ

Τ 210 96 06 600
Δ Λεωφ. Βουλιαγμένης 96

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
11.00 - 20.00